Omni køkken

INTELLIGENT KØKKENDESIGN
 
OMNI-Køkkenet er tegnet af arkitekt, professor Knud Holscher i 2006, og det forener tidsløs elegance med rene arkitektoniske linier og uovertruffen funktionalitet. Det er ikke mindst sansen for detaljen, som hæver køkkenet ud over det sædvanlige.
Designet er i 2011 blevet voldsomt kopieret af andre fabrikanter, men kopi-løsningerne er slet ikke på niveau.

http://holscherdesign.com
 
Hæve/sænke køkken:
OMNI Køkkenet adskiller sig markant fra andre køkkener på markedet. En  bemærkelsesværdige forskel er, at OMNI Køkkenet er baseret på et hæve/sænke system, som giver mulighed for at regulere højden på bordpladen på ganske få sekunder. Hele underdelen med skuffer, skabe, ovn, kogeplade, vask og bordplade m.m. kan herved reguleres efter individuelle behov. Hermed sikres det, at hele familien altid får de optimale vilkår, samt at selv børnene vil kunne deltage aktivt i madlavningen.  Også for mennesker med særlige omsorgsmæssige behov – såsom ældre og  handicappede, kan OMNI-Køkkenet medfører betydelige lettelser i hverdagen.
 
Ingen kløvede børn eller børnebørn:
Men fordelene ved OMNI ophører ikke her. En anden iøjnefaldende fordel er, at OMNI ikke har nogen skarpe hjørner, som man kan slå sig på, idet hjørnerne er udformet som afrundede afslutningselementer. Derudover er OMNI karakteriseret ved, at det anvender planforsænkede, runde greb i rustfrit stål. Grebene vender derfor indad og herved undgås det, at man støder ind i grebene – endnu en veltænkt detalje, som gør OMNI til noget ganske særligt. Resultatet bliver et tillidsvækkende og praktisk køkken, og samtidig får man med Knud Holschers ord ”ingen kløvede børn eller børnebørn”.
 
Derudover er el-panelet placeret som en tilbagetrukket liste mellem bordpladen og køkkenelementet, hvorfor der er sikret nem adgang til stikkontakterne til de elektriske redskaber.

http://holscherdesign.com

Vis produktark