Solo

En enkelt søjle, markante linier, funktionalitet i samtlige detaljer og en utrolig stabilitet i alle højder er de tydelige kendetegn ved møbelserien SOLO.

SOLO er en elektrisk højderegulerbar møbelserie der med højdeintervaller på 40 cm eller 60 cm kan benyttes i mange forskellige typer af arbejdsfunktioner og motiverer til varierede arbejdsstillinger.

Brug SOLO bordene som fleksible fælles arbejdspladser til eksempelvis konsulenterne, der på skift er i huset. Eller udnyt SOLO's lette trinløse højderegulering og det store udvalg af bordplader til de administrative arbejdspladser i virksomheden eller på hjemmekontoret.

De mange mulige bordpladetyper giver SOLO bordeta dets individuelle udtryk, og giver ligeledes hver for sig anledning til spændende og varierende indretningsmuligheder.
Bordpladerne fås i et stort udvalg af farver og nuancer som sammen med SOLO søjlens unikke graphite overflade giver serien sit helt eget look.

Desuden fås også forskelligt tilbehør til SOLO bordet. Udskæringer, CPU-ophæng, trekantet kabelkurv og frontpaneler løser den enkelte brugers behov for individuel tilpasning og tilbehør og understreger SOLO bordets enkle linier.

Vis produktark