H-line bord

Det er ikke hver dag, at en ny bordserie får hele to, internationale designpriser i dåbsgave. Men det er ikke desto mindre tilfældet med H-Line, der er tegnet af arkitekt, professor Knud Holscher MAA MDD for Sorø Møbler.
Den nye bordserie har modtaget IF-Award 2006 fra Design Forum i Hannover samt Red Dot Award 2006 fra Design Zentrum Nordrhein Westfalen. Som om dette ikke var nok, så har Knud Holschers Arm-stol i træ også modtaget Red Dot Award 2006 for sit elegante og klassiske design.
 
Det er karakteristisk for Knud Holschers arbejdsmetode, at han er i stand til at finde ind til kernen i en kompleks opgave og fremkomme med en entydig, gennemarbejdet løsning, hvor æstetik, funktion og detaljering er integrerede som ligeværdige elementer i det færdige produkt. Det er da netop også den integrationsproces, der præger den nye bordserie og som er baggrunden for tildelingen af designpriserne.
 
Udgangspunktet for H-Line bordserien har været at skabe et program af borde, der både kan fungere som arbejdsborde og mødeborde, men samtidig udført i en sådan kvalitet, at de også kan bruges i andre sammenhænge, f.eks. som spisebord i private hjem og sågar til restauranter og cafeer. Derudover har det været et krav, at bordene skulle kunne produceres i en meget rationel arbejdsproces for at kunne holde priserne på et attraktivt niveau.
 
http://holscherdesign.com

Vis produktark